Periodieke gift doen aan Bartiméus

Periodieke gift doen aan Bartiméus

Bartiméus is een organisatie die zich inzet voor mensen met een visuele beperking. Ze bieden verschillende vormen van zorg, ondersteuning en begeleiding aan om ervoor te zorgen dat mensen met een visuele beperking volwaardig kunnen deelnemen aan de maatschappij. Het werk van Bartiméus is erg waardevol en noodzakelijk, en daarom is het mogelijk om een periodieke gift aan de organisatie te doen.

Een periodieke gift is een gift die je voor een langere periode doet, bijvoorbeeld voor vijf jaar. Het voordeel van een periodieke gift is dat je deze volledig kunt aftrekken van de belasting, zonder dat hier een drempelbedrag voor geldt. Dit betekent dat je meer geld aan Bartiméus kunt geven, zonder dat het je extra geld kost.

Als je ervoor kiest om een periodieke gift aan Bartiméus te doen, draag je bij aan de missie van de organisatie. Je helpt bijvoorbeeld mee om ervoor te zorgen dat mensen met een visuele beperking de juiste zorg en ondersteuning krijgen om zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven. Daarnaast draag je bij aan wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken van visuele beperkingen en naar mogelijke behandelingen. Met jouw gift kan Bartiméus dus echt het verschil maken in het leven van mensen met een visuele beperking.

Als je overweegt om een periodieke gift aan Bartiméus te doen, kun je contact opnemen met de organisatie om de mogelijkheden te bespreken. Er zijn verschillende manieren om een periodieke gift te doen, bijvoorbeeld via een notariële akte of via een online formulier op de website van Bartiméus. Het is belangrijk om goed te kijken naar welke vorm van periodieke gift het beste bij jou past, zodat je optimaal kunt profiteren van de belastingvoordelen.

Kortom, als je wilt bijdragen aan het waardevolle werk van Bartiméus en tegelijkertijd gebruik wilt maken van belastingvoordelen, dan is een periodieke gift een goede optie. Neem contact op met de organisatie om de mogelijkheden te bespreken en draag bij aan een betere toekomst voor mensen met een visuele beperking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *